Ügyfélszolgálat: 36-30-8266336


hírlevél
Hírleveleink marketing tartalmúak. Akcióinkról, legújabb termékekről, legfrissebb híreinkről küldünk értesítést!
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Lens.hu - Vásárlási- és fizetési információk

 

Fizetés szállításkor (Utánvétel)

GLS Hungary futárcéggel szállítunk. Ebben az esetben Te az áru átvételekor a futárnak fizeted ki a küldemény ellenértékét. Az utánvétes fizetés díját a szállítási díj tartalmazza, az aktuális szállítási díjakért kattints ide.

 

Fizetés átutalással

Amennyiben ezt választod, kérjük a megrendelés végösszegét -beleértve a szállítási díjat is- a következő számlára utald át: 10701214-71097132-51200002 , CIB Bank. Kérjük, hogy az átutalási megbízás megjegyzés mezőjébe feltétlenül írd be a megrendelés azonosítószámát. Lehetőség van közvetlenül számlánkra történő befizetésre. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy számlánkra megérkezett összeg után küldjük a megrendelt terméket. Ebben az esetben is a GLS Hungary futárcéggel szállítunk. Az aktuális szállítási díjakért kattints ide.
Külföldről történő átutalás esetén:
IBAN: HU15 1070 1214 7109 7132 5120 0002
SWIFT/BIC kód: CIBHHUHB
CIB Bank

 

Fizetés bankkártyával (Borgun, képviseli B-Payment Zrt.)

A tranzakció a EC/MC, VISA dombornyomott bankkártyával, elektronikus bankkártyákkal, és Internetes bankkártyákkal történik. Sikeres tranzakció esetén a Lens.hu a tranzakcióról igazolást állít ki, melyet on-line (e-mail) bocsát a kártyabirtokos rendelkezésére. Az igazolás kötelező tartalmi elemei: tranzakció azonosító, tranzakció összege, valutaneme, az autorizáció kódja, elfogadó neve, az elfogadó on-line címe, áru/szolgáltatás megnevezése. Lens.hu kötelezettséget vállal arra, hogy a kártyáról, a kártyabirtokosról, és a tranzakcióról rendelkezésére álló adatokat bizalmasan kezeli, illetéktelen személyek ezen adatokhoz történő hozzáférését megakadályozza, az adatokat más célra -a kártyabirtokos tudta és előzetes írásbeli engedélye nélkül- nem használja fel, azokat harmadik személy részére (kivéve a Bank, valamint a jogszabályok által feljogosított hivatalos szervek megkeresése) nem adja ki.
A Bank a kártyabirtokos felé nem számít fel költséget. A rendszer használatával a Lens.hu. nem, csak a Bank kapja meg a kártyaadatokat. A Lens.hu csak a sikeres tranzakcióról kap értesítést. A tranzakció SSL titkosítással történik.
Lens.hu vállalja, hogy amennyiben a kártyabirtokos reklamációját jogosnak találja, a kártyabirtokos által vitatott összeget a Bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezi. A választott fizetési módtól a Vásárló csak a Szolgáltató előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás vételárát a Vásárló nem tudja megfizetni, akkor a megrendelt szolgáltatást automatikusan törlődik a rendszerből.

Kérünk Téged, hogy a tranzakció on-line dokumentumát megőrizni szíveskedj. Ebben az esetben is a GLS Hungary futárcéggel szállítunk. Az aktuális szállítási díjakért kattints ide.

 

Kedvezményrendszer

Minden regisztrált vásárlónk a vásárlásai után kedvezményt kap hűségpont formájában. A hűségpontok gyűjthetőek, bármely vásárlás során a termékek összesített értékéig beválthatók. A vásárló szabadon dönthet, hogy mely vásárlásnál szeretné hűségpontjait felhasználni. 1 hűségpont 1 Ft-ot ér beváltáskor.

 

Vásárlás után járó kedvezmények, melyek alapján a hűségpontot számítjuk:
 

SILVER Törzsvásárlói kedvezmény: 75000 - 200000 Ft között 1 %
GOLD Törzsvásárlói kedvezmény: 200001 Ft fölött  2 %

A SILVER és GOLD kedvezményeink alapjául szolgáló vásárlások értéke göngyölítődik. Azaz minden egyes vásárlás értéke hozzáadádik a korábbiakhoz, a vásárló évről évre gyűjti. Ebből az értékből számítjuk a SILVER és GOLD kedvezményt. Ez a törzsvásárlói kedvezményünk.

 

Minden vásárlás után értékhatártól függően kapható kedvezmények:
 

20000 - 29999Ft 1%
30000 Ft - 2%

 

A két kedvezmény nem vonható össze.    

 

Egészségpénztárak

Cégünk az alábbi egészségpénztárakkal áll kapcsolatban. Felhívjuk figyelmedet, hogy a számlázási cím megadásánál jelezd felénk, ha egészségpénztár tag vagy és kérjük tüntesd fel tagsági számodat is. Bankkártyás fizetésnél egészségpénztáras kártyát nem tudjuk elfogadni. További kedvezményeket a meglévők mellé egészségpénztáras fizetés esetén nem áll módunkban adni.

 • Prémium Egészségpénztár (AXA)
 • Generali Évgyűrűk
 • Vitamin
 • OTP EP
 • Medicina
 • Uniqa
 • Provita
 • Dimenzió
 • Vitalitás
 • Komfort
 • MKB EP
 • Tempo
 • Postás EP
 • Allianz Hungária
 • Patika

 


Letölthető dokumentumok:
Általános tudnivalók Akciók Vásárlási információk Szállítási információk Garancia