Ügyfélszolgálat: 36-30-8266336


hírlevél
Hírleveleink marketing tartalmúak. Akcióinkról, legújabb termékekről, legfrissebb híreinkről küldünk értesítést!
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Lens.hu - Vásárlási- és fizetési információk

Általános szerződési feltételek

Fizetés szállításkor (Utánvétel)

GLS Hungary futárcéggel szállítunk. Ebben az esetben Te az áru átvételekor a futárnak fizeted ki a küldemény ellenértékét. Az utánvétes fizetés díját a szállítási díj tartalmazza, az aktuális szállítási díjakért kattints ide.

 

Fizetés átutalással

Amennyiben ezt választod, kérjük a megrendelés végösszegét -beleértve a szállítási díjat is- a következő számlára utald át: 10701214-71097132-51200002 , CIB Bank. Kérjük, hogy az átutalási megbízás megjegyzés mezőjébe feltétlenül írd be a megrendelés azonosítószámát. Lehetőség van közvetlenül számlánkra történő befizetésre. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy számlánkra megérkezett összeg után küldjük a megrendelt terméket. Ebben az esetben is a GLS Hungary futárcéggel szállítunk. Az aktuális szállítási díjakért kattints ide.
Külföldről történő átutalás esetén:
IBAN: HU15 1070 1214 7109 7132 5120 0002
SWIFT/BIC kód: CIBHHUHB
CIB Bank

 

Fizetés bankkártyával (CIB Bank)

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

 

Hogyan működik az online fizetés banki háttérfolyamata?
A vásárló a kereskedő/szolgáltató internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül a Bank biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláíráscsíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre. Amennyiben a tranzakció folytatásához minden adat megfelel, a fizetendő összeget számlavezető (kártyakibocsátó) bankja zárolja a kártyáján. Az összeg számlán történő terhelése (levonása) számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.

Miben különbözik az internetes kártyás vásárlás a hagyományostól?
Megkülönböztetünk kártya jelenlétével történő (Card Present) és kártya jelenléte nélküli (Card not Present) tranzakciókat. A Card Present tranzakció POS terminál eszköz segítségével történik. A kártya lehúzását és a PIN kód beütését követően a terminál kapcsolatba lép a kártyabirtokos bankjával, az engedélyező központon keresztül, és a kártya típusától, illetve a kártya kibocsátójától függően a VISA vagy MasterCard hálózaton keresztül. Itt megtörténik az érvényesség és fedezetvizsgálat (authorizáció). Az előbbi útvonalon visszafelé haladva a POS terminál (illetve a kereskedő) megkapja a jóváhagyást vagy elutasítást. A vásárló aláírja a bizonylatot. A Card not Present olyan tranzakció, melynek lebonyolításakor a bankkártya fizikailag nincs jelen. Ide tartoznak a levélben, telefonon, illetve az elektronikus úton (internet) lebonyolított tranzakciók, amelyek esetében a vásárló (kártyabirtokos) a tranzakciót biztonságos (256 bites titkosítású) fizetőoldalon bekért kártyaadatok megadásával indítja. A sikeres tranzakcióról Ön kap ún. engedélyszámot, mely megegyezik a papír alapú bizonylaton található számmal.

Mit jelent a foglalás?
A tranzakciót a bank tudomására jutásakor azonnal foglalás (zárolás) követi, hiszen a tényleges terheléshez előbb a hivatalos adatoknak be kell érkezniük, mely néhány napot igénybe vesz és az alatt a vásárolt összeg újra elkölthető lenne. Ezért a foglalással a levásárolt vagy felvett pénzt elkülönítik, foglalás alá teszik. A foglalt összeg hozzátartozik a számlaegyenleghez, azaz jár rá kamat, de még egyszer nem költhető el. A foglalás biztosítja azon tranzakciók visszautasítását, melyre már nincs fedezet, noha a számlaegyenleg erre elvben még lehetőséget nyújtana.
 

 

Kérünk Téged, hogy a tranzakció online dokumentumát megőrizni szíveskedj. Ebben az esetben is a GLS Hungary futárcéggel szállítunk. Az aktuális szállítási díjakért kattints ide.

 

Kedvezményrendszer

Minden regisztrált vásárlónk a vásárlásai után kedvezményt kap hűségpont formájában. A hűségpontok gyűjthetőek, bármely vásárlás során a termékek összesített értékéig beválthatók. A vásárló szabadon dönthet, hogy mely vásárlásnál szeretné hűségpontjait felhasználni. 1 hűségpont 1 Ft-ot ér beváltáskor.

 

Vásárlás után járó kedvezmények, melyek alapján a hűségpontot számítjuk:
 

SILVER Törzsvásárlói kedvezmény: 75000 - 200000 Ft között 1 %
GOLD Törzsvásárlói kedvezmény: 200001 Ft fölött  2 %

A SILVER és GOLD kedvezményeink alapjául szolgáló vásárlások értéke göngyölítődik. Azaz minden egyes vásárlás értéke hozzáadádik a korábbiakhoz, a vásárló évről évre gyűjti. Ebből az értékből számítjuk a SILVER és GOLD kedvezményt. Ez a törzsvásárlói kedvezményünk.

 

Minden vásárlás után értékhatártól függően kapható kedvezmények:
 

20000 - 29999Ft 1%
30000 Ft - 2%

 

A két kedvezmény nem vonható össze.    

 

Egészségpénztárak

Cégünk az alábbi egészségpénztárakkal áll kapcsolatban. Felhívjuk figyelmedet, hogy a számlázási cím megadásánál jelezd felénk, ha egészségpénztár tag vagy és kérjük tüntesd fel tagsági számodat is. Bankkártyás fizetésnél egészségpénztáras kártyát nem tudjuk elfogadni. További kedvezményeket a meglévők mellé egészségpénztáras fizetés esetén nem áll módunkban adni.

 • Prémium Egészségpénztár (AXA)
 • Generali Évgyűrűk
 • Vitamin
 • OTP EP
 • Medicina
 • Uniqa
 • Provita
 • Dimenzió
 • Vitalitás
 • Komfort
 • MKB EP
 • Tempo
 • Postás EP
 • Allianz Hungária
 • Patika

 


Általános tudnivalók Akciók Vásárlási információk Szállítási információk Garancia