Ügyfélszolgálat: 36-30-8266336


hírlevél
Hírleveleink marketing tartalmúak. Akcióinkról, legújabb termékekről, legfrissebb híreinkről küldünk értesítést!
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Lens.hu - Általános tudnivalók, vásárlási feltételek

A Lens.hu termékeiből kizárólag elektronikus módon lehet vásárolni, az oldal webcímén (www.lens.hu) keresztül. Vásárlást levélben illetve telefonon nem fogadunk. Vásárolni csak regisztrációval és a feltételek elfogadásával lehet.

 

Regisztráció

A vásárláshoz a regisztráció kötelező. A regisztrációhoz kérjük az űrlap minden pontját kitölteni. Hibás adatokból származó kárért a Lens.hu nem felelős. Regisztrációddal és vásárlásoddal elfogadod az Általános szerződési feltételeket.

 

Vásárlási feltételek, garancia

A Lens.hu oldalain szereplő termékekről részletes információt lehet megtudni, ha rákattintasz az árucikkre. A termék mellett feltüntetett ár tartalmazza az Áfát (27%).
A Lens.hu az eladott árukra a mindenkori jogszabályokban foglaltak szerint vállal szavatossági időt. A Lens.hu kizárólag bontatlan termékeket forgalmaz és küld Vásárlóinak.
Minden terméken a gyártó feltünteti az áru lejárati időpontját. Lejárati időn túli használatból eredő károkért, szemkárosodásért a Lens.hu nem vállal felelősséget. A kontaktlencsék és azok kiegészítőinek nem rendeltetés szerinti használatából eredő károkért és szemkárosodásért a Lens.hu nem vállal felelősséget. A Lens.hu a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. A rosszul megválasztott (típus, dioptria, görbület stb.) kontaktlencse használatából eredő károkért a Lens.hu semmilyen felelősséget nem vállal.
Kérünk Téged, kedves vásárlónk, hogy szemorvosod ill. kontaktológusod által a kontaktlencse viselésére előírtakat maradéktalanul tartsd be és a szükséges kontrollvizsgálatokon jelenj meg.
A Lens.hu Vásárlóiról feltételezi, hogy a kontaktlencse viseléséhez szükséges szemorvosi vizsgálatokon részt vett és annak eredményének tudatában rendel kontaktlencsét.
Neked, mint a Lens.hu Vásárlójának - ahhoz, hogy a Lens.hu-tól kontaktlencsét rendelhess - rendelkezned kell a kontaktlencse viseléséhez szükséges szemvizsgálattal, mely fél évnél nem lehet régebbi. Ezt a vizsgálatot Magyarországon regisztrált szemorvos vagy kontaktológus végezze el. Ha ilyen vizsgálattal nem rendelkezel, nem áll módunkban Téged kiszolgálni.

 

Minden megrendelést iktatunk, így utóbb minden felhasználó számára hozzáférhetővé válik. A szerződés nyelve magyar és írásban kötött.

 

Amennyiben az adatbevitel során hiba történt, úgy elektronikus úton (e-mail) van lehetőség a korrekcióra.

 

A vásárlástól való elállás joga

Az áru átvételét követő 14 (tizennégy) (naptári) napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. E határidő kezdőnapja az a nap, amelyen Te vagy az általad megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a megrendelést (terméket) átveszi. A Lens.hu a megrendelésért általad kifizetett összeget maximum 14 napon belül visszafizeti. Csak bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza! Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Elállásra vonatkozó igényedet írásban vagy emailben jelentheted be. A vevő viseli az elállás miatt az áru visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségeket! Az elállás közlésétől számított 14 napon belül vagy köteles visszaküldeni a terméket. Ezzel kapcsolatos jogszabályról itt olvashatsz: 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet

 

De mi meghosszabbítjuk az elállásra szánt 14 napot!

 

Pénz visszafizetési garancia

30 nap

 

A felelősség

A Lens.hu-nál feltételezzük, hogy ismered az Internet lehetőségeit és korlátait. A Lens.hu nem felelős az Internet és bármilyen használatához szükséges szoftver hibájából bekövetkező károkért. A Lens.hu bármikor megváltoztathatja termékeinek árát, szállítási határidejét, ezek a megjelenéstől lépnek életbe. Továbbá bármilyen oknál fogva a Lens.hu módosíthatja üzletszabályzatát, mely a weboldalra történő felhelyezés időpontjától lép életbe, melyet Te a megrendeléseddel elfogadsz és tudomásul veszel, egyébként fel kell hagynod a vásárlással.
A Lens.hu bármilyen csalás elkövetőjével szemben feljelentéssel él.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatok kezelője a www.lens.hu weboldal (továbbiakban weboldal) üzemeltetője, a Ker-Optika Kft. (7633 Pécs, Ybl Miklós u. 7/2.) Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 01612-0001. A Lens.hu az általad megadott személyes adatokat az Adatvédelmi törvény és a GDPR szabályozásának megfelelően kezeli. A Lens.hu weboldal adatvédelmi nyilatkozata.

 

Hírlevél

A Lens.hu a regisztrációnál megadott e-mailen keresztül értesít akcióiról, új termékeiről és szolgáltatásairól. Leiratkozás és feliratkozás a hírlevélre a főoldal baloldalán található box kitöltésével történik.

 

Cégadatok

Cégnév: Ker-Optika Kft.

Cím: 7633 Pécs, Ybl M. u. 7/2.

Telefon: +36-30/8266-336 (hétfő-péntek: 9-17)

Ügyvezető: Keresztessy Gábor

E-mail cím:

Megrendelés

Termék információ

Tanácsadás

 

Cégjegyzékszám: 02-09-078672 , Pécsi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 23842641-2-02

Bankszámlaszám: 10701214-71097132-51200002 CIB Bank

Csomagküldő ker. eng.sz.: C/003 355

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 01612-0001

 

 

 Érv.: 2019.08.12-től


Általános tudnivalók Akciók Vásárlási információk Szállítási információk Garancia